Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Girl mini interjú 2

2009.06.08
Girl mini interjú 2

Girl: Vágjunk a közepébe! Igaz a hír. eljegyeztétek egymást Zac-kel?
Nessa: Huh, erről nem szeretnék beszélni.

Girl: Pedig Budapesten azt a pletykálják, hogy jövőre oltári esküvő lesz.
Nessa: Még nagyon fiatalok vagyunk, ráérünk még a lagzival!

Girl: De eljegyzés azért lehet?
Nessa: Igen. igen, az lehet. De nem elég, ha én igent mondok, Zacnek a szüleimtől kell megkérnie a kezem.

Girl: Egyre izgalmasabb! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy már igent mondtál, már csak a családot kell gyúrni...
Nessa: Már többször beszélgettünk Zac-kel a jövőnkről, és oda lyukadtunk ki, hogy ez egy mélyebb, őszintébb és szorosabb kapcsolat, mint ami ma trendi. De nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, házasságról még korai beszélni.

Girl: Talán házasságellenes vagy?
Nessa: Jaj, dehogy! Egyszerűen fiatal vagyok a házassághoz, és most mindkettőnknek a karrierre kell koncentrálni. Ez a HSM-siker óriási szerencse: most kell megragadni a lehetőséget.

Girl: Eyütt laktok már Zac-kel?
Nessa: Szigorúan neveltek a szüleim, akik nem engedik a házasság előtti együtt élést. Emiatt először egyedül költöztem be az új házamba, ám gyakorlatilag ott van velem ő is. Kétlaki élet ez, de hetente öt napot együtt töltünk, ha megoldható.

Girl: Úgy tudjuk, ő is vett egy házat...
Nessa: Igen, tőlem tíz percre, aminek nagyon örülök.

Girl: Az előbb említetted a szerencsét. Milyen volt randizni David Beckhammel? Ő nemrég Magyarországon járt, és mi is összefutottunk vele.
Nessa: Hihetetlenül sármos pasi! Tetszik, ahogy kialakította a stílusát, ahogy divatdiktátorrá nőtték ki magukat Victoriával.

Girl:
Vic elég féltékenyen figyelte, ahogy csevegtetek...
Nessa: Szívesebben csevegtem volna Victoriával! Ő a példaképem! Szeretem a stílusát, mindig lesem, hogy mikor milyen ruhában jelenik meg. Észrevettétek, milyen cipőket hord? Őrület! Szeretnék olyan divatos lenni, mint ő!

Girl: Reméljük. azért a zenei karriered jobban alakul, mint az övé!
Nessa: Szerintem ha akarná, menne neki a zenélés, mert szép hangja van. De most a piac a minél fiatalabb előadókat keresi.

Girl: Milyen felkészült vagy! Mi viszont Magyarországon csak találgatunk, milyen vér is csörgedezik benned...
Nessa: Inkább az a kérdés, hogy milyen nem! De ténylg, az őseim között voltak indiánok, latinok, filippínók, kínaiak és még írek is. Melyiket tippaltétek volna?

Girl: Észrevettük, hogy mindenkivel kedves vagy. Ez az igazi Vanessa, cagy csak jól betanult fogás?
Nessa: 8 éves korom óta színpadon szerepelek. Mindog arra vágytam, hogy ünnepelt sztár legyek. Mázlim volt: még 20 éves korom előtt elértem ezt, ezért nem lenne fair nyafogni a felhajtás miatt. Így talán elhiszed, hogy ez nem betanult duma.

Girl: Szólt a sajtósod, hogy egy utolsó kérdésre van lehetőségünk. A zenélésben, színházi szerepekben és a téncban már bizonyítottál. Mi jöhet még?
Nessa: A divat! Mint minden csaj, én is imádok öltözködni, kipróbálni új stílusokat, kialakítani a saját egyéniségemet. El tudnám képzelni, hogy egyszer, ha már tapasztaltabb leszek saját brandet tercezzek.

(c) love-nessa.gp

 

 

 

                                                              

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.