Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HSM-től a jelenig

2009.08.08

HSM-től a jelenig

 
Vanessa Hudgens egyszer régen csak egy volt a többi dráma,- és zenetagozatos diák közül, arról álmodozva, hogy egy nap majd Simon Cowell-t nyűgözheti le az American Idol-ban. Aztán, végzett a suliban, elkészített egy aprócska TV filmet, High School Musical címmel, és hát, a többit úgy is tudjátok.

Hirtelen jött a siker, tinik milliói rajonganak az édesebbnél édesebb Gabrielláért, és mindenki, beleértve kollégáját, Zac Efron-t, a karjaiba omlik.

Élőben még apróbb, mint a filmben tűnik, de szuper helyes légies, lila vintage topjában és halásznadrágban (hosszúnadrágként viselve miniatűr méreteinek köszönhetően). Tettünk fel neki kérdéseket vásárlási mániájáról, a High School Musical utáni életről, és arról, hogy az a sok őrült gyerek hogyan vette el a kedvét attól, hogy saját gyerekei legyenek...

Az életstílusom annyira őrült, szóval a tökéletes napom arról szólna, hogy a házamban, a medence mellet lógnék semmit se csinálva és a telefonomat is kikapcsolhatnám. Egy tökéletes világban felébrednék, áthívnám a a barátnőimet, Ashley Tisdale-t (a HSM Sharpay-e) és (a Gossip Girl-ös) Brittany Snow-t és a medencénél üldögélve beszélgetnénk és ennénk. Imádok gofrit sütni az új gofrisütőmmel, mert finomak. Inkább ezt csinálom, mint bulizni járok.

Ezeknek a fiatal gyerekeknek a viselkedése elveszi a kedvemet attól, hogy nekem is saját gyerekeim legyenek. Szeretem a gyerekeket, ne érts félre, mert nélkülük nem lennék ott, ahol ma vagyok, de a legkülönösebb helyekre követnek. És nagyon hangosak! Amikor elkezdenek sikítozni, nagyon édes látni, milyen lelkesek, de hamarabb fogok megsüketülni a legtöbb embernél. Lehetetlen lecsillapítani őket, amikor elkezdik, és én csak egyszerűen befogom a füleimet.

A High School Musical a lehető legjobb úton változtatta meg az életemet. Nagyon jól éreztük magunkat és bámulatos batárokra találtam. Nagyon hiányzik az, hogy velük legyek. Tartjuk a kapcsolatot és próbálunk újra találkozni, de ez nem ugyanaz. Szomorú, de fölnősz. És nagyszerű lehetőségeim vannak most, amiket enélkül nem kaphattam volna meg.

Természetesen szeretnék újra együtt dolgozni Zac-kel. Nem pont most, de jó lenne valamit együtt csinálni majd a jövőben. Romantikus ember vagyok. Szerintem minden lányban van egy kicsi reménytelenül romantikus lélek. Nagyon szeretem a helyes, apró dolgokat. Akár csak egy egyszerű mosoly édes számomra. - mondta kedvesen az ifjú tehetség, majd áttért kicsit a divatra. Szeretem ha Zac egy egyszerű pólót és farmert visel, ehhez nem kell tervezőnek lenned. Jobban kedvelem a kaliforniai visszafogott stílust, de ez hangulattól függ.

Volt néhány divatkatasztrófám. Végigmentem azon a fázison, amikor szerettem a miniszoknyákat, és ez rossz volt. Most visszanézek azokra a képekre, és hogy a csudába gondolhattam azt, hogy jól nézek ki? De mindenkinek megvannak ezek a pillanatai.

Lady GaGa nagyszerű, de a ruhái őrületesek! Szerintem ő bámulatos, és nem akarok senkit boncolgatni, de én annyira kényelmetlenül érzeném magamat, ha azokat a ruhákat hordanám, amiket ő.

Boltkóros vagyok és szerintem a Topshop Londonban bámulatos. Egy hatalmas kincsesláda, amit át kell nézni. Szeretem az angol divatot. Emlékszek arra, amikor először voltam Angliában. Csak azt hajtogattam, hogy "Wow. Úgy kell öltözködnöm, mint ahogy itt mindenki, mert ez hihetetlen!" Sokkal több túlzás van, és úgy érzem, mindenki jobban kockáztat, mint LA-ben.

Az edzésformám ötvözi a Pilates-t és a boxot, és ez csodálatos. Csak egyetlen nő van LA-ban jelenleg, aki ezt csinálja, szóval különleges. Ashley-vel és Haylie Duff-fal járok és imádom a barátnőimmel csinálni, a csoporttal, mert ösztönzően hat.

Musical színházakban edzettem, szóval szívesen szerepelnék a Broadwayn. Rögtön kapsz reagálást, és ha elrontod, akkor már mindegy, ellentétben a filmekkel. Egyszer elestem az Óz a csodák a csodája közben, amikor gyerek voltam. Egy sereg munchkin rohangált körbe a színpadon, amikor megcsúsztam. Katasztrofális volt.

Celine Dion a bálványom. Amikor kicsi voltam, elloptam a szüleim Celine CD-jét, és kivettem a szövegeket tartalmazó füzetet és mindet elénekeltem, például a The Power of Love-ot, csakhogy megpróbáljam bővíteni a hangterjedelmemet. Elég szerencsés voltam hozzá, hogy találkozzak vele egyszer és amikor elment, azt mondta, ‘Viszlát Vanessa!’ Azt gondoltam: ‘Wow, tudja a nevemet! Teljes az életem.’

Csak most vettem meg az első házamat, és ijesztő, mert még sosem éltem ezelőtt egyedül, de szeretem, mert minden az enyém. Néha felöltözök és egy meseszép estélyiben sétálgatok fel-alá, csak mert megtehetem. Az én otthonom, azt csinálok, amit akarok.

Pletykákat olvasni magadról annyira furcsa. Néha nevetek, mert ez egy hisztérikus kép. Nem tudod kontrollálni ezeket a dolgokat, kicsúszik a kezemből, szóval talán a legjobb, ha egyszerűen csak nevetek rajta.

Az utazás az egyik kedvenc dolgom, és imádok bármilyen trópusi helyre menni. Olyan jó, ha láthatod az óceánt, amikor meleg van és imádok túrázni a dzsungelban. Tudom, hogy nem olyannak tűnök, aki szeretne kint lenni a természetben, pedig imádom és szeretnék egy kempingezést is.

Élet a High School Musical után
Úgy érzem, kész vagyok a következő lépésemre a karrieremben. Tanulni akarok és fölnőni színészként is, izgatott vagyok, hogy új rendezőkkel dolgozhatok és próbálok improvizálni. Jelenleg forgatom a Beastly-t egy modern-kori, határozottabb Szépség és a Szörnyeteg-szerű love sztorit.

A karakterem az új filmemben, a Bandslam-ben annyira rock ’n’ roll-os, tényleg megmutatja egy másik oldalamat. David Bowie benne van a filmben, és amikor találkoztam vele, annyira meg voltam illetődve. Egyszerűen kiborultam. Imádom őt.

Edzenem kell a következő szerepemre a Sucker Punch-hoz, egy rizikós film elmegyógyintézetben lévő lányokról, akik azt gondolják, hogy egy bordélyház és végül harcolnak és embereket ölnek. Elég szokatlan. De ez egy nagyon erőteljes szerep, úgyhogy alig várom, hogy meglepjem az embereket és tényleg szétrúgjak néhány hátsót.

Mi az, ami mindig nálad van a táskádban?
Ajakápoló a kicserepesedett ajkakra. Víz, mert jó a bőrődnek. Nincs benne semmi nagyon izgalmas - eléggé rendetlen.

Mi a szépségtipped?
Hosszú, barna szempillákkal vagyok megáldva, de imádom a Givenchy-től a Pheno-men’ szempillaspirált. A legsűrűbb szempillákat adja.

Mi az, ami nélkül soha nem hagyod el az otthonodat?
Ékszerfüggő vagyok. Imádom és kitudná tölteni az egész napomat. Katolikus vagyok, szóval ezért hordok két keresztet is.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://hsm-szandi.blogspot.com

(Szandi, 2009.09.13 18:41)

Őrölnék ha nem koppintanád az oldalamat te kis köcsög.Rohadj meg!!!!GECI!
Írd meg vagy keress utánnuk vagy legalább a FORRÁS-t írd ki te szaros!!!!DÖGÖLJ MEG,LÓFASZ A SEGGEDBE TE GECIFEJŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!