Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szépség és a szörnyeteg

2009.07.12

Szépség és a szörnyeteg

 

Emlékeztek még a Walt Disney-féle mesére, amikor egy beképzelt herceget egy tündér szörnyé változtat, hogy így „segítsen” neki megtalálni az igaz szerelmet? Na? Most képzeljétek ezt el napjainkban, és hús vér emberekkel, köztük a dalospacsirta Vanessával.

 

Hamarosan elkezdik forgatni a Szépség és a szörnyeteg meséjét, amiben nemcsak Vanessa kapott szerepet - bár azt még nem tudni, hogy mit(Vanessa lesz a szépség a filmben és köszönöm Vivszinek aki szólt,mert ugye köztudott,hogy a magyar lapok le vannak egy picit maradva.És mégegyszer ezer köszönet Vivszinek) -, hanem az utóbbi időben divattervezővé avanzsált Mary-Kate Olsen is.

 

Az elkényeztetett „herceget” pedig Alex Pettyfer alakítja majd. Még Vanessát el tudjuk képzelni a dalos Bell szerepére, és a herceg kiválaszásával sincsen gond. De mégis milyen szerepet szánnak Ms. Olsennek? Valahogy nem rémlik, milyen egyéb fiatal női karakter jelenik meg a sztoriban. Az egyedüli nő nemű lény Mrs. Potts, a teáskanna. Talán Mary-Kate megoldja, és saját ruhatárat tervez ennek alkalmából. Mindenesetre kívánjunk sok szerencsét a filmhez. A legutóbbi ugyanis igencsak gyengére sikeredett.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.