Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeret-Nem szeret

2009.07.12

Szeret-Nem szeret

 

"Vanessa Hudgens elhagyta a "High School Musical"-t, hogy csináljon egy film a zenéről, egy középiskolában.

 

A a fő különbség: a "Bandslam"-et, ami augusztusban nyit a mozikban, a "Twilight" mögött álló új stúdiót bocsátja ki, kívül a tinisikert-csináló masinától, ami sztárrá emelte őt is. Most, a 20 éves színész/énekesnő azt mondja, készen áll olyan szerepekre, amik szégyenlős és stréber karakterétől, Gabriella Montez-től és a Disney-től távolabb viszik.

 

Ez határozottan egy szeret-nem szeret dolog, tudod. A Disney hihetetlen. És a 'High School Musical' csodákat tett és én nem lehetnék hálásabb. De ugyanakkor, az emberek a karakteremet látják bennem, Gabriellát. És én egyszerűen csak izgatott vagyok, hogy kitörjek ebből és az emberek más szemmel nézzenek rám. - mondta Hudgens nemrég egy interjúban.

 

Eláshatod magad a földbe, ha továbbra is ugyanazokat a dolgokat csinálod. És ez az a valami, ami miatt új dologba akarok kezdeni. - nyilatkozta. De igen, természetesen ez mindig valami olyan, ami némileg ijesztő.

 

Legnagyobb ugrása: főszerepet játszik Zack Snyder következő filmében. A "300" és a "Watchmen" rendezője írta és rendezi a "Sucker Punch"-t, ami olyan lányokról szól, akik legalább fejben megpróbálnak kitörni egy elmegyógyintézetből.

 

Azt hiszem az emberek őszintén meg fognak döbbenni. - mondta Hudgens. Ezekről a lányokról szól, akik elmegyógyintézetben vannak, és a fejükben megfordítják ezt, hogy egy bordélyházban legyenek. És közben szétrúgnak néhány komoly s*gget.

 

Gépfegyverekkel gyilkolnak meg embereket. Ez őrületes. De nagy rajongója vagyok Zack Snyder-nek. És mindent amit csinál, annyira gyönyörűnek és vizuálisnak találok. És alig bírom kivárni, hogy lássam ezzel mit fog kezdeni."
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.